Neldikett - Etiketter i över 50 år

I årtionden har vi från vårt familjeägda tryckeri i Sjöbo i Södra Skåne skickat etiketter till små och stora företag i hela Sverige. Vår kunskap är gedigen och vi har alltid dig som kund i fokus. För att du ska få den bästa lösningen för ditt företag.⁠ Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av etiketter till små företag, och kan erbjuda etiketter i små volymer till bra priser. Vi gör det lätt att välja rätt!⁠

Neldikett har sedan 1968 drivits av familjen Neldemark, i generationer har kunskapen gått i arv och vi har alltid haft som primärt mål att skapa produkter med bästa kvalité till våra kunder. Vi är redo att förse er med etiketterna som effektivt stärker ert företags profil, berättar ert budskap och förmedlar information. Kontakta oss redan idag så ser vi till att ni får rätt etikett! 

Varför ska ni välja oss?

Kundservice i världsklass!

Alla företag är välkomna till oss, oavsett storlek. Vi gillar att hjälpa företag i alla former och storlekar. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra och alla har som mål att leverera produkter av bästa kvalité på ett smidigt & snabbt sätt till dig som kund.

Vi är lyhörda och ställer rätt frågor så att ni får rätt produkt. Vi har dessutom inhouse designers som kan hjälpa att ta fram artwork, samt möjlighet att trycka upp små volymer av standardprodukter.

Anpassar oss efter dig

Vi vet att det kan vara krångligt att beställa etiketter och trycksaker. Därför har vi stort fokus på vår kundservice, och kan med vår kunskap hjälpa er från idé till färdigt produkt.

Vi har dessutom inhouse designera som kan hjälpa att ta fram artwork, samt möjlighet att trycka upp små volymer av standardprodukter.