Vem är vi?

Idag drivs vårt företag av tredje generationen Neldemarks.
Vi finns i Södra Skåne i Sjöbo, vi är experter på att vägleda mindre företag att hitta rätt etiketter och trycksaker för deras produkter och företag. 

Varför ska ni välja oss?

Kundservice i världklass!

Alla företag är välkomna till oss, oavsett storlek. Vi gillar att hjälpa företag i alla former och storlekar. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra och alla har som mål att leverera produkter av bästa kvalité på ett smidigt & snabbt sätt till dig som kund.

Vi är lyhörda och ställer rätt frågor så att ni får rätt produkt. Vi har dessutom inhouse designers som kan hjälpa att ta fram artwork, samt möjlighet att trycka upp små volymer av standardprodukter.

Jobbar mot en mer hållbar värld.

Vi jobbar dagligen på att förbättre våra material till våra kunder, och väljer så hållbara lösningar som möjligt. Det gäller allt från FSC certificerad papper el. om möjligt återvunnit. Alternativ för plats och mycket annat. Vi håller oss alltid uppdaterad för att kunna erbjuda så hållbara lösningar som möjligt.

Anpassar oss efter dig!

Vi vet att det kan vara krångligt att beställa etiketter och trycksaker. Därför har vi stort fokus på vår kundservice, och kan med vår kunskap hjälpa er från idé till färdigt produkt.

Vi har dessutom inhouse designera som kan hjälpa att ta fram artwork, samt möjlighet att trycka upp små volymer av standardprodukter.

Vill du hitta rätt så väljer du att jobba med oss på Neldikett. Vi älskar etiketter och det märks!

I årtionden har vi från vårt familjeägda tryckeri i Sjöbo i Södra Skåne skickat etiketter till små och stora företag i hela Sverige. Vår kunskap är gedigen och vi har alltid dig som kund i fokus. För att du ska få den bästa lösningen för ditt företag.⁠ Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av etiketter till små företag, och kan erbjuda etiketter i små volymer till bra priser. Vi gör det lätt att välja rätt!⁠

Neldikett har sedan 1968 drivits av familjen Neldemark, i generationer har kunskapen gått i arv och vi har alltid haft som primärt mål att skapa produkter med bästa kvalité till våra kunder. Vi är redo att förse er med etiketterna som effektivt stärker ert företags profil, berättar ert budskap och förmedlar information. Kontakta oss redan idag så ser vi till att ni får rätt etikett! 

Kontakta oss

Mikkel
mikkel@neldikett.se

Emma
emma@neldikett.se

Neldikett - tryckeri i Södra Skåne

När det gäller etiketter är Neldikett er totalleverantör till både stora och små företag. I våra lokaler i Södra Skåne finns gedigen kunskap och en kundservice utöver det vanliga.