Section
Drop element here!

ETIKETTER

SJÄLVHÄFTANDE ETIKETTER

Är du i behov av etiketter för märkning eller för marknadsföring av dina tjänster eller produkter? Vi har hög kompetens och producerar mängder av olika sorters självhäftande etiketter för både inom och utomhusbruk.

Vi har etiketter som du kan fästa direkt på produkten eller förpackningen för att öka varumärkeskännedom. Eller etiketter för andra vanliga användningsområden tex för att uppmärksamma med varningar, innehåll, utförd service och liknande.

Etiketter finns i en mängd olika varianter och detsamma gäller materialet. Vilken etikett och vilket material som väljs beror på användningsområdet. Detta behöver inte du tänka på då vi hjälper dig att välja rätt etikett!

Vi stansar den storlek ni önskar, har ett brett utbud av olika material för alla olika ändamål. Även för tuffare miljöer och utomhusbruk. Vi levererar som standard etiketter på rulle. Vi kan också leverera etiketter på ark om detta önskas.

Vi kan även ta fram specialetiketter för speciella ändamål

- Avtagbara etiketter
- Opaka Etiketter som täcker det man sätter dem på
- Etiketter i starka färger för märkning

Vi tänker hållbart

För oss är det viktigt att tänka hållbart. Därför har vi gjort medvetna val av material och företagslösningar från produktion till distribution.

Att erbjuda högsta möjliga kvalite är en självklar utgångspunkt hos oss på Neldiektt.

Men vi tar också hänsyn till att jobba hållbart. 

Vi kan erbjuda många olika lösningar

Pappers Etiketter

Vi har ett stort sortiment av olika pappersmaterial. Du kan välja mellan allt från klassiskt matt vitt papper till olika färgnyanser.

Plastik Etiketter

Behöver du en etikett som ska tåla fukt? Då är våra etiketter i PE, PP och PET ett utmärkt val av material. Dessa etiketter tål mer än standard etiketterna i papper.

Opaque / Täckande Etiketter

Behöver du märka om en produkt? Då har vi såklart etiketterna för detta ändamålet också. Etiketter med Opaque papper har en färgad baksida som gör att text inte syns igenom.

Dekaler & Domedekaler

En dekal i plast som sitter länge. Dekaler tål mycket och vi erbjuder även domedekaler som har en 3D effekt.

Återvunna Etiketter

Vi erbjuder också delar av vårt sortiment med återvunnet papper. Detta är något vi satsar på och vårt sortiment växer konstant.

Embossing & Hot Foil

Önskar ni en etikett utöver det vanliga. Då är embossing och hot foil något för er. Dessa trycktekniker ger en lyxig känsla till produkten, och ger det lilla extra.

Avtagbara Etiketter

Behöver du en etikett som sitter fast - tills den skal bort igen? Vi har avtagbara etiketter, som går att sätta på, och sen ta bort igen utan att lämna limrester (allt efter vad dem sitter på)

QR & Streckkod Etiketter

Skapa enkelt en koppling mellan offline och online med QR-koder eller beställ etiketter med streckkod.

Blanka Etiketter

Vi producerar blanka etiketter till inkjet, thermo m.m. i olika material och storlek. Vi har ett stort antal stansar i lager, men kan även ta fram specialform el. storlek efter behov.

Kundcase

Svensk Distillery i världsklass

Något magiskt på gång hos Lydén.

Vem är Lydén Distillery?

Lydén Distillery är ett litet hantverksdestilleri som ligger i Ljungby, Småland i Sverige. Destilleriet grundades 2019 av Roger & Emil Lydén, far & son med ett gemensamt intresse – svensk hantverksgin och en dröm att skapa en gin med smak av Småland.

Deras gin produceras för hand, i små batcher med noggrant utvalda ekologiska botanicals, varav några från närområdet i Småland. De använder också lokalt vatten från Ljungby – en fantastisk resurs som Lydén Distillery är mycket stolta över.

Varför valde ni ett samarbete med Neldikett?

Det var Emma som hörde av sig till oss och vi blev bemötta riktigt bra, vi började snabbt bolla idéer, vad vi hade för krav & önskemål - något som Neldikett kunde lösa utan några problem.

Varför skulle ni rekommendera andra att samarbete med Neldikett?

Otroligt bra service, snabb och bra kommunikation.

Kund

Lydén Distillery

Uppdrag

I samband med Lydén har vi tagit fram etiketter med embossing til fyra olika typer av gin, samt specialetiketter till en ny akvavit.

Oändliga möjligheter

Etiketter används för att försegla förpackningar, dekoration på paket, påsar, flaskor eller burkar.
Eller för att informera, för innehållsförteckningar eller adressering.
Vi har kompetensen att vägleda genom hela processen. Vi ser till att du får exakt den etiketten du behöver.

Vi hjälper med era förfrågningar

Kontakta oss

MIKKEL NELDEMARK SJÖBERG 

mikkel@neldikett.se  |  +46 70 899 26 74