Section
Drop element here!

HÄNGETIKETTER

HANGTAGS

Säg det med en hängetikett! En hängetikett är det säkra kortet för att tydligt marknadsföra eller säkerställa att information kommer fram.
Genom att använda en väldesignad hängetikett så kan du stärka ditt varumärke eller om du behöver se till att konsumenten tar del av råd information eller instruktioner. Vi har etiketter med och utan perforering för till exempel prissättning.

En hängetikett eller hangtag går att använda på många olika vis. Kanske vill du inte sätta klisteretiketter på din produkt eller så vill du ha en etikett som är enkel att ta bort om så önskas. Det är smidigt och enkelt att märka upp produkter med information antingen om produkten eller om ditt företag med hängetiketter.

Varumärkesbyggande hängetiketter används för att på ett snyggt sätt boosta produkten eller varumärket. Exempelvis på presentartiklar, kläder, på möbler osv.

Användningsområden för att märka upp eller informera är allt från varningsdekaler, till uppmärkning av artiklar, bruksanvisningar, produktinformation osv.

Vi hjälper er tar fram exakt den typen av hängetikett ni behöver för ändamålet. 

Vi hjälper med era förfrågningar

Kontakta oss

MIKKEL NELDEMARK SJÖBERG 

mikkel@neldikett.se  |  +46 70 899 26 74